Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Ήξερα ότι θα είναι δύσκολα στη Liverpool ”

Shaqiri: “ Ήξερα ότι θα είναι δύσκολα στη Liverpool ”

Κανονικά βασικός αγωνίζεται με την Εθνική Ελβετίας ο Xherdan Shaqiri και μάλιστα είναι ο ηγέτης της χώρας του. Τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά στη Liverpool, διότι ο 27χρονος άσος έχει ξεκινήσει μόλις 2 επίσημους αγώνες και δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Γι’ αυτό και ρωτήθηκε από την Ελβετική εφημερίδα, Aargauer Zeitung αν είναι ικανοποιημένος στους Reds με τον χρόνο συμμετοχής του.

Εκείνος απάντησε τα εξής :

“ Δεν χρειάζεται να με κρατήσει κάποιος χαρούμενο. Υπάρχει σημαντική πρόοδος για εμένα. Εννόειται πως κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνίζεται, όμως υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα. ”

“ Πάνω από όλα πρέπει να γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι στη Liverpool. Ο Klopp έχει πετύχει πολλά στη Liverpool και έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα. Έχει γίνει καλή δουλειά από όλους τους ανθρώπους. ”

“ Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν πάει τα πάντα τέλεια. Αυτό που συμβαίνει στη Liverpool το περίμενα. Είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, όταν αποφάσισα να έρθω στη Liverpool. Ήξερα ότι σε αυτόν τον σύλλογο θα είναι δύσκολα. ”

Η Liverpool αντιμετωπίζει μέσα σε 7 ημέρες τις Huddersfield, Crvena Zvezda και Cardiff και ο Xherdan Shaqiri είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσει βασικός σε τουλάχιστον ένα από τα 3 επόμενα παιχνίδια της ομάδας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Klopp ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com